Ai aflat de evenimentele “Serile ABC”? Vino sa vorbim despre managementul costurilor si al cash-flow-ului firmei!

Evenimentele “Serile ABC” sunt intalniri profesionale avand ca tematica managementul general si managementul financiar al afacerii.
Pentru dezvoltarea unui sistem de administrare eficienta a banilor, care sa asigurare stabilitatea financiara a firmei, este necesar ca orice manager sau specialist sa inteleaga ABC-ul finantelor firmei si sa poata analiza sau anticipa implicatiile financiare ale actiunilor sale prezente si viitoare asupra intregii companii.
Deasemenea vom descoperi ca networking-ul intre managerii si profesionistii din aceeasi organizatie sau din organizatii diferite reprezinta o abordare extrem de eficienta pentru gasirea resurselor necesare dezvoltarii personale, organizationale si de business.
Tema intalnirii pentru evenimentul programat pe data de 14 mai, orele 17:00 – 21:00 are ca subiecte principale de discutie doua componente ale managementului financiar al firmei si anume:
– managementul costurilor
– managementul cash-flow-ului
Pentru orice alte detalii, va invit sa ma contactati oricand: [email protected], telefon – 0740.590.406
Calendarul evenimentelor publice poate fi accesat la urmatorul link: http://abctrainingconsulting.ro/evenimente/

About Anda Racsa

Antreprenor, manager, consultant, trainer ABC Training Consulting. 19 ani practica profesionala in domeniul managementului financiar al afacerii din care 9 ani experienta ca antreprenor si manager al firmei ABC Training Consulting. Certificari profesionale: Consultant bancar – certificat de IBR si CNFPA, promotia 2010; Auditor financiar – certificat de CAFR, promotia 2009; Formator (trainer) – certificat de CNFPA, promotia 2007. Furnizez servicii de training, consultanta si asistenta antreprenoriala si manageriala: Evaluarea fezabilitatii ideii sau a afacerii in derulare, Planificarea afacerii si elaborarea planului de afaceri antreprenorial si managerial, Organizarea si coordonarea contabilitatii manageriale afacerii, Managementul costurilor si al cash-flow-ului. Periodic organizez evenimente dedicate antreprenorilor, managerilor si specialistilor – unde dezbatem subiecte specifice managementului si optimizarii afacerii si identificam solutii si oportunitati de colaborare.

2 thoughts on “Ai aflat de evenimentele “Serile ABC”? Vino sa vorbim despre managementul costurilor si al cash-flow-ului firmei!”

  1. andaracsa spune:

    Buna Antoniu,
    Ti-am inteles “of-ul” dupa ce ti-am citit articolele de pe blog. Multumesc pentru mesaj.

  2. Antoniu spune:

    Draga Anda,
    As vrea sa-ti sugerez sa-l contactezi pe ministrul agriculturii. El poate sa-ti faciliteze instruirea noilor manageri politici ai deconcentratelor. La APIA, unde lucrez eu, daca nu vor veni manageri care sa stie cu ce se ‘mananca’ subventia si cum se gestioneaza un buget public, geaba ii mai numeste politic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.