Ai aflat de “Serile ABC”? Vino sa vorbim despre Managementul cash-flow-ului angajat si Managementul creantelor si datoriilor firmei!

Va astept la workshop-urile “Serile ABC”, dedicate managerilor si specialistilor din toate domeniile de activitate (financiar, comercial, IT etc) care vor sa participe la analiza diverselor studii de caz specifice managementului general si financiar al afacerii si la dezvoltarea relatiilor de networking intre participanti.

 

Joi, 4 iunie, intre orele 17:00 – 20:00, la Centrul de Afaceri Bucuresti Sud voi prezenta si voi modera analiza unor studii de caz care au ca subiect managementul creantelor si datoriilor, managementul cash-flow-ului:

1.Analiza clientilor: vanzari, creante, durate medii de incasare, riscuri de neincasare.

2.Analiza furnizorilor: achizitii, datorii, durate medii de plata, riscuri de neplata.

3.Analiza datoriilor salariale, comerciale, bancare, fiscale: obligatii si termene de plata, riscuri de neplata.

4.Proiectarea fluxului de incasari si plati si optimizarea cash-flow-ului “angajat” din tranzactii anterioare.

 

Agenda evenimentelor “Serile ABC” pentru luna iunie:

11 iunie: Managementul veniturilor si al costurilor firmei, pragul de rentabilitate al afacerii

18 iunie: Managementul firmei prin bugete, BVC si Cash-flow “proiectat”

 

Calendarul evenimentelor lunare poate fi accesat la urmatorul link: http://abctrainingconsulting.ro/evenimente/

 

About Anda Racsa

Antreprenor, manager, consultant, trainer ABC Training Consulting. 19 ani practica profesionala in domeniul managementului financiar al afacerii din care 9 ani experienta ca antreprenor si manager al firmei ABC Training Consulting. Certificari profesionale: Consultant bancar – certificat de IBR si CNFPA, promotia 2010; Auditor financiar – certificat de CAFR, promotia 2009; Formator (trainer) – certificat de CNFPA, promotia 2007. Furnizez servicii de training, consultanta si asistenta antreprenoriala si manageriala: Evaluarea fezabilitatii ideii sau a afacerii in derulare, Planificarea afacerii si elaborarea planului de afaceri antreprenorial si managerial, Organizarea si coordonarea contabilitatii manageriale afacerii, Managementul costurilor si al cash-flow-ului. Periodic organizez evenimente dedicate antreprenorilor, managerilor si specialistilor – unde dezbatem subiecte specifice managementului si optimizarii afacerii si identificam solutii si oportunitati de colaborare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.