AM POC anunta lansarea apelului de aferent Actiunii 2.3.1.

por-ghid-finantare.jpg

Ministerul Fondurilor Europene – Autoritatea de Management pentru Programul Operational Competitivitate si Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale – Organismul Intermediar pentru Promovarea Societatii Informationale anunta lansarea apelului de aferent Actiunii 2.3.1. Consolidarea si asigurarea interoperabilitatii sistemelor informatice dedicate serviciilor de e‐guvernare tip 2.0 centrate pe evenimente din viata cetatenilor si intreprinderilor, dezvoltarea cloud computing guvernamental si a comunicarii media sociale, a Open Data si Big Data – SECtIUNEA E-GUVERNARE sI OPEN DATA.

Inregistrarea propunerilor de proiecte se realizeaza on-line, in mod continuu, incepând cu data de 06 septembrie 2018 ora 09:00.

Apelul de proiecte aferent Axei Prioritare 2 a Programului Operational Competitivitate 2014-2020 are un buget alocat de 23.952.760 euro FEDR, echivalentul in lei – 110.752.771,69 lei la cursul inforeuro din luna august. Durata maxima de implementare a proiectului este de cel mult 36 de luni de la data semnarii contractului de finantare.

Cererile de finantare se vor depune prin aplicatia electronica MySMIS2014, cu toate anexele solicitate prin Ghidul Solicitantului. Modalitatile de utilizare a aplicatiei MySMIS2014 sunt publicate pe site-urile https://2014.mysmis.ro si http://www.fonduri-ue.ro/.

Sursa: fonduri-ue.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.