S-a modificat Ghidul General al solicitantului pentru POR 2014-2020. Termenul de depunere a autorizatiei de construire in precontractare, prelungit de la 60 la 90 de zile

pndr-ghid.jpg

Pe 12 iulie 2017, Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene (MDRAPFE) a emis ordinul de modificare a Ghidului General al solicitantului pentru POR 2014-2020 ce contine conditii generale pentru accesarea fondurilor in cadrul programului.

Astfel, modificarea prevede extinderea termenului pentru depunerea autorizatiei de construire (conform prevederilor ghidurilor specifice) din etapa de precontractare. Noul termen este 90 de zile calendaristice (fata de 60 de zile calendaristice, cât era prevazut inainte de modificare) calculate de la data primirii de catre solicitant a notificarii privind demararea etapei precontractuale.
Modificarea mai sus mentionata se aplica pentru apelurile deschise la data publicarii ordinului mentionat.

Modificarile se aplica pentru proiectele pentru care nu a fost demarata etapa de contractare la nivelul Ministerului Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene.
Forma consolidata a Ghidului General este publicata pe site-ul www.inforegio.ro, la sectiunea Ghidul solicitantului POR 2014-2020. Restul conditiilor si prevederilor din Ghidul General ramân neschimbate.

Ghidul general

Sursa: Inforegio.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.