AM POCU anunta modificarea Ghidului Solicitantului “Dezinstitutionalizarea persoanelor adulte cu dizabilitati – tranzitia spre servicii sociale in comunitate”

ghid-pop.jpg

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman publica un corrigendum referitor la Ghidul Solicitantului Conditii Specifice „Dezinstitutionalizarea persoanelor adulte cu dizabilitati – tranzitia spre servicii sociale in comunitate” aferent POCU 2014-2020, Axa prioritara 4. Incluziunea sociala si combaterea saraciei, Obiectivul specific 4.15. Reducerea numarului persoanelor vârstnice si a celor cu dizabilitati plasate in institutii rezidentiale, prin furnizarea de servicii sociale si medicale la nivelul comunitatii, inclusiv servicii pe termen lung.

Modificarea Ghidului Solicitantului vizeaza, in principal revizuirea tipurilor de activitati eligibile care pot fi finantate, revizuirea tintelor minime solicitate pentru indicatorii de realizare, revizuirea valorii maxime eligible a proiectului si prelungirea perioadei de depunere a proiectelor.

Sursa: fonduri-ue.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.