AM POCU: cereri de finantare respinse in etapa de verificare a conformitatii administrative si eligibilitatii pentru apelul de proiecte “Bursa Student antreprenor”

documente12.jpg

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman 2014 – 2020 publica lista cererilor de finantare care au fost respinse in etapa de verificare a conformitatii administrative si eligibilitatii pentru apelul de proiecte POCU/ 379 Bursa Student antreprenor – masura activa pentru cresterea participarii studentilor din categorii vulnerabile la programe de studii de licenta.

Incepand cu data de 31.10.2018, solicitantii ale caror cereri de finantare au fost respinse in aceasta etapa vor primi, prin sistemul electronic MySMIS 2014+, decizia privind finalizarea procesului de evaluare şi grilele de evaluare.

Solicitantul poate contesta rezultatul evaluarii cererii lui de finantare o singura data pentru fiecare etapa. Contestatiile se vor depune de solicitant in sistemul MySMIS 2014+ in termen de 5 zile lucratoare de la primirea scrisorii de informare, potrivit pasilor descrisi in documentul „Modalitatea de depunere a contestatiei in sistemul informatic MySMIS”.

Sursa: fonduri-ue.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.