AM POCU: lista intermediara a cererilor de finantare aprobate pentru apelul de proiecte POCU/140/4/1 „Reducerea numarului de comunitati marginalizate (roma) aflate in risc de saracie si excluziune sociala, prin implementarea de masuri integrate”

lista2.jpg

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman 2014-2020 publica lista intermediara a cererilor de finantare care au fost aprobate in etapa de evaluare tehnica si financiara pentru apelul de proiecte POCU/138/4/1 „Reducerea numarului de comunitatii marginalizate in care exista populatie apartinand minoritatii roma (acele comunitati in care populatia apartinand minoritatii roma reprezinta minim 10% din totalul populatiei la nivelul comunitatii) aflate in risc de saracie si excluziune sociala, prin implementarea de masuri integrate”.

In baza prevederilor art. 12 alin. (1) din OUG 40/2015, cu modificarile si completarile ulterioare, AM POCU a luat decizia sa fie contractate toate proiectele declarate admise in urma finalizarii procesului de evaluare pentru
acest apel.

In data de 24.10.2017, solicitantii vor fi informati, prin sistemul informatic MySMIS2014+, cu privire la rezultatul evaluarii tehnice si financiare. Solicitantii ale caror cereri de finantare se regasesc in listele atasate, dar nu au primit notificarea privind rezultatul evaluarii pana la sfarsitul zilei de 24.10.2017, sunt rugati sa contacteze OI POCU responsabil.

Eventualele contestatii se vor depune de solicitant in MySMIS 2014+ in termen de 5 zile lucratoare de la data transmiterii notificarii privind rezultatul evaluarii tehnice si financiare, potrivit pasilor descrisi in documentul „Modalitatea de depunere a contestatiei in sistemul informatic MySMIS2014+”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.