AM POCU: lista intermediara a proiectelor admise dupa solutionarea contestatiilor, in etapa CAE, respectiv aprobate/respinse in ETF pentru apelul POCU/82/3/7 „Romania Start Up Plus”

documente12.jpg

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman 2014-2020 publica lista intermediara a cererilor de finantare admise de catre comitetul de solutionare contestatii etapa CAE si aprobate in etapa de verificare tehnico-financiara si lista intermediara a cererilor de finantare admise de catre comitetul de solutionare contestatii etapa CAE si respinse in etapa de verificare tehnica si financiara pentru apelul de proiecte POCU/82/3/7 „Cresterea ocuparii prin sustinerea intreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbana – Romania Start Up Plus”.

In baza prevederilor art. 12 alin. (1) din OUG 40/2015, cu modificarile si completarile ulterioare, AM POCU a luat decizia ca toate proiectele declarate admise in urma finalizarii procesului de evaluare sa fie contractate.

Incepand cu data de 07.11.2017 solicitantii vor fi informati, prin sistemul informatic MySmis 2014+, cu privire la rezultatul evaluarii tehnice si financiare.

Eventualele contestatii se vor depune de solicitant in MySmis 2014+ in termen de 5 zile lucratoare de la data transmiterii notificarii privind rezultatul evaluarii tehnice si financiare, potrivit pasilor descrisi in documentul „Modalitatea de depunere a contestatiei in sistemul informatic MySmis 2014+”.

Sursa: fonduri-ue.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.