AM POCU: solicitari de clarificare pentru apelul de proiecte POCU/227/3/8 „Romania profesionala – Resurse umane competitive”

proiecte-europene.jpg

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman informeaza solicitantii ca, incepand cu data de 24 noiembrie 2017 vor primi, prin sistemul informatic MySMIS 2014+, solicitari de clarificare de la comisia de evaluare a proiectelor depuse in cadrul apelului de proiecte POCU/227/3/8 „Romania profesionala – Resurse umane competitive”, AP 3/PI 8.v/OS 3.8.

Solicitantii sunt rugati sa verifice periodic contul MySMIS 2014+ si sa raspunda, punctual, in termen de 3 zile lucratoare de la data primirii solicitarilor de clarificare, potrivit pasilor descrisi in documentul „Modalitatea de utilizare a mecanismului de clarificare POCU”.

In conformitate cu prevederile Ghidurilor Solicitantului – Conditii Specifice, comisia de evaluare cere solicitantului clarificari atunci cand evaluatorul considera ca o informatie lipseste sau nu este suficient de clara. Se poate solicita un singur set de clarificari pentru etapa de verificare tehnica si financiara.

Sursa: fonduri-ue.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.