AM POCU: solicitari de clarificare pentru proiectele POCU/380/6/13 “Sprijin pentru doctoranzi si cercetatori post-doctorat”

startup-uri-din-Romania.jpg

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman informeaza solicitantii ca incepand cu data de 07.12.2018 vor primi, prin sistemul informatic MySMIS 2014+, solicitari de clarificare de la Comisia de evaluare a proiectelor depuse in cadrul apelului de proiecte POCU/380/6/13 „Sprijin pentru doctoranzi si cercetatori post-doctorat”, pentru etapa de evaluare tehnica si financiara.

Solicitantii sunt rugati sa verifice periodic contul MySMIS 2014+ si sa raspunda, punctual, in termenul precizat in cadrul scrisorii de clarificare, potrivit pasilor descrisi in documentul „Modalitatea de utilizare a mecanismului de clarificare POCU”.

In conformitate cu prevederile Ghidurilor Solicitantului – Conditii Specifice, Comisia de evaluare cere solicitantului clarificari atunci cand evaluatorul considera ca o informatie lipseste sau nu este suficient de clara. Se poate solicita un singur set de clarificari pentru verificarea evaluarii tehnice si financiare.

Sursa: fonduri-ue.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.