POSDRU: Se prelungeste termenul-limita pentru 29 de cereri de proiecte

POSDRU.jpg

POSDRU_siglaAM POSDRU a publicat Corrigendum nr. 2 la Ghidurile Solicitantului – Conditii Specifice aferente cererilor de propuneri de proiecte nr. 123-125 si 127-152.

Practic, acesta prelungeste termenul-limita pana la 5 iulie pentru toate cererile de proiecte care trebuiau depuse pana la 1 iulie, cu exceptia CPP 126.

Pentru a evita blocajele administrative la registratura Organismelor Intermediare responsabile pentru lansarea si gestionarea CPP 123 – 125 si 127 – 152, precum si pentru a fluidiza procesul de verificare a conformitatii administrative a cererilor de finantare, solicitantii sunt rugati sa transmita Anexele 1-5, 7-9 si Anexa 6 – Acordul de parteneriat, dupa caz, in cel mai scurt timp posibil de la transmiterea electronica a cererilor de finantare.

Termenul limita de de inregistrare a anexelor la Secretariatul Comitetului de evaluare este de maxim 5 zile lucratoare de la data inchiderii cererii de propuneri de proiecte, in conformitate cu prevederile Ghidului Solicitantului Conditii Generale, respectiv 12.07.2013, ora 13.30.

Document anexat:
Corrigendum nr. 2 (PDF)

Sursa: AM POSDRU

Sunteti interesat de acest subiect ?
Puteti depune o cerere de consultanta sau sa
cautati direct un consultant in catalog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.