AM POCU: solicitari de clarificare pentru proiectele POCU/410/3/14

ghid-IMM.jpg

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman informeaza solicitantii ca incepând cu data de 13.11.2018 vor primi, prin sistemul informatic MySMIS 2014+, solicitari de clarificare de la Comisia de evaluare a proiectelor depuse in cadrul apelului de proiecte POCU/410/3/14/ „imbunatatirea nivelului de competente profesionale si cresterea gradului de ocupare a somerilor si persoanelor inactive, persoanelor de etnie roma, persoanelor din mediul rural din teritoriul ITI Delta Dunarii”, pentru etapa de evaluare tehnica si financiara.

Solicitantii sunt rugati sa verifice periodic contul MySMIS 2014+ si sa raspunda, punctual, in termenul precizat in cadrul scrisorii de clarificare, potrivit pasilor descrisi in documentul „Modalitatea de utilizare a mecanismului de clarificare POCU”.

In conformitate cu prevederile Ghidurilor Solicitantului – Conditii Specifice, Comisia de evaluare cere solicitantului clarificari atunci când evaluatorul considera ca o informaţie lipseste sau nu este suficient de clara. Se poate solicita un singur set de clarificari pentru verificarea evaluarii tehnice si financiare.

Sursa: fonduri-ue.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.