AM POCU transmite solicitari de clarificare pentru apelul de proiecte POCU/227/3/8

proiecte-PNDR.jpg

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman informeaza solicitantii ca in data de 2 noiembrie 2017 vor primi, prin sistemul informatic MySMIS 2014+, solicitari de clarificare pentru etapa de verificare a conformitatii administrative si a eligibilitatii de la Comisia de evaluare a proiectelor depuse in cadrul apelului de proiecte POCU/227/3/8 „Cresterea numarului de angajati care beneficiaza de instrumente, metode, practici etc. standard de management al resurselor umane si de conditii de lucru imbunatatite in vederea adaptarii activitatii la dinamica sectoarelor economice cu potential competitiv, identificate conform SNC/domeniilor de specializare inteligenta conform SNCDI”.

Solicitantii sunt rugati sa verifice periodic contul MySMIS 2014+ si sa raspunda, punctual, in termen de 3 zile lucratoare de la data primirii solicitarilor de clarificare, potrivit pasilor descrisi in documentul „Modalitatea de utilizare a mecanismului de clarificare POCU”.

In conformitate cu prevederile Ghidurilor Solicitantului – Conditii Specifice, Comisia de evaluare cere solicitantului clarificari atunci cand evaluatorul considera ca o informatie lipseste sau nu este suficient de clara. Se poate solicita un singur set de clarificari pentru etapa de verificare a conformitatii administrative si a eligibilitatii.

Sursa: fonduri-ue.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.