AM POIM anunta modificari ale Programului Operational Infrastructura Mare

pndr-ghid-nereguli.jpg

Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene prin Directia Generala Programe Europene Infrastructura Mare, cu sediul in Str. Apolodor, Nr. 17, latura Nord, sector 5, Bucuresti, in calitate de titular al Programului Operational Infrastructura Mare 2014-2020, anunta publicul interesat asupra modificarilor acestuia, potrivit cerintelor Hotarârii de Guvern nr. 1076/2004 privind stabilirea procedurii de realizare a evaluarii de mediu pentru planuri si programe.

Programul Operational Infrastructura Mare 2014-2020 si modificarile propuse pot fi consultate pe site-ul http://www.fonduri-ue.ro/poim-2014 si la sediul Ministerului Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene din Calea serban Voda nr. 30-32 sector 4 – secretariat, de luni pâna vineri, intre orele 9.00-14.00.

Comentariile si sugestiile publicului se primesc la sediul din Calea serban Voda nr. 30-32 sector 4 si la Ministerul Mediului Bdul Libertatii nr 12 sector 5 Bucuresti si/sau pe adresele de email [email protected] si [email protected] in termen de 18 zile de la data prezentului anunt.

Sursa: fonduri-ue.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.