Razvan Cuc: 600 de kilometri de autostrada vor fi licitati pana la sfarsitul anului

st12_99193900.jpg

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, spune ca pana la finele anului 600 de kilometri de autostrada vor fi scosi la licitatii pentru a fi construiti. Vezi despre ce proiecte este vorba.

„Pana la sfarsitul anului vom lansa proiecte de 600 de kilometri de autostrada. Pana acum au fost 93 de kilometri de autostrada si 121 de kilometri de drum de mare viteza. Aici ma refer la Pitesti – Sibiu, Centura de Sud a Bucurestiului, Drumul de mare viteza Pitesti – Craiova”, a declarat joi, la iesirea de la audierile din Parlament.

„Urmeaza in perioada urmatoare sa lansam sectiunile Suplacu de Barcau – Bors, Suplacu de Barcau – Mihaiesti din Autostrada Transilvania, sectiunile 2,3 si 4 din Sibiu – Pitesti, Centura de Nord a Capitalei la profil de autostrada si Autostrada Montana Targu Mures – Ditrau- Targu Neamt – Iasi – Ungheni, proiectare si executie pana la sfarsitul anului”, a detaliat ministrul.

Acesta a mentionat ca pana la sfarsitul lunii octombrie va fi scoasa la licitatie intreaga autostrada Sibiu – Pitesti.

„Pe sectiunea 4 din Sibiu – Pitesti avem studiul de fezabilitate si vom lansa procedura de achizitie pentru proiectare si executie pana la sfarsitul lunii august. Firma care elaboreaza studiul de fezabilitate are termen pana in luna august sa ne aduca si sectiunile 2 si 3, pentru a lansa procedurile pentru sectiunile 2 si 3 in luna octombrie. Deci, pana la sfarsitul lunii octombrie vom avea tot Sibiu – Pitesti lansat”, a mai spus Razvan Cuc.

Mai multe detalii aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.