AM POIM publica lista prealabila a candidatilor declarati admisi in urma selectiei unui partener ONG pentru Comitetul de Monitorizare POIM

liste1.jpg

Ministerul Fondurilor Europene face public rezultatul obtinut ca urmare a finalizarii procedurii de selectie a unui partener institutie non-publica, respectiv selectia unei Organizatii neguvernamentale (ONG), ce va fi membru cu drept de vot in cadrul Comitetului de Monitorizare a Programului Operational Infrastructura Mare 2014-2020.

Lista prealabila a candidatilor declarati admisi ca urmare a finalizarii procedurii de selectie a unui membru cu drept de vot in cadrul CM POIM 2014-2020 este disponibila aici.

Candidatii declarati respinsi au dreptul de a contesta decizia de respingere in termen de 3 zile lucratoare de la publicarea pe pagina web a Listei prealabile a candidatilor declarati admisi. Contestatia se poate depune personal sau poate fi transmisa prin curier/posta, numai la registratura MFE, Tower Center, Bulevardul Ion Mihalache, nr.15-17, Sector 1, Bucuresti.

Sursa: fonduri-ue.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.