AM POP: Se prelungeste sesiunea de primire de cereri de finantare pe masurile 3.1 si 3.3

calendar-pop.jpg

Directia Generala Pescuit – Autoritatea de Management pentru POP (DGP-AM POP) anunta prelungirea, pana in data de 15.02.2013, a sesiunii deschise de primire cereri de finantare pe masurile 3.1 si 3.3, pentru acordarea fondurilor nerambursabile pentru pescuit si acvacultura conform masurilor 3.1 si 3.3 din cadrul Programului Operational pentru Pescuit.

Depunerea proiectelor in cadrul masurilor 3.1 si 3.3 se va face la sediile Compartimentelor Regionale, in intervalul 8.30-16.30, pana la 15 februarie 2013. Solicitantul sprijinului financiar trebuie sa indeplineasca cerintele de conformitate si eligibilitate mentionate in cadrul Ghidului Solicitantului aferent fiecarei masuri (3.1, respectiv 3.3). 

In cazul masurilor ce implica evaluarea tehnica si financiara, pentru a fi selectat pentru finantare proiectul trebuie sa obtina punctajul minim prevazut pentru fiecare masura, conform Ghidului Solicitantului corespunzator masurii. DGP-AMPOP va notifica in scris pe toti solicitantii privind rezultatul evaluarilor cererilor de finantare depuse de catre acestia la sediile Compartimentelor Regionale.

Va asteptam la Centrele Regionale din tara. Sunati acum la 021-307-98-02 sau scrieti-ne pe adresa Bucuresti, Bd. Carol I nr. 2-4, sector 3 sau [email protected], pentru a afla cum puteti obtine si dumneavoastra fonduri nerambursabile pentru pescuit si acvacultura prin masurile implementate prin POP.

Sursa: AM POP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.