AMCOR organizeaza o noua sesiune de certificare/recertificare internationala

CMC_Worldwide.jpg

CMC_WorldwideAsociatia Consultantilor in Management din Romania (AMCOR) organizeaza  pe data de 15 aprilie 2014 o noua sesiune de certificare/recertificare internationala, derulata in conformitate cu regulile impuse de ICMCI. Sesiunea se desfasoara la sediul Asociatiei din Bucuresti, incepand cu ora 9:30.

 Pasii necesari pentru a parcurge procedura de certificare/recertificare sunt:

  1.  Confirmarea participarii la adresa de e-mail: [email protected];
  2. Trimiterea dosarului de certificare/recertificare CMC la sediul AMCOR, str. Ion Brezoianu, nr. 47-49, bloc Liric, sc. B, ap. 166, sector 1, Bucuresti;
  3. Achitarea taxei de certificare CMC (300 euro) sau a taxei de recertificare CMC (200 euro) pe baza facturii proforme primite in format electronic.

La sesiunea de certificare/recertificare internationala pot participa numai consultanti din cadrul firmelor membre AMCOR atestate national.

Mai multe detalii privind procedura de certificare/recertificare CMC puteti regasi pe site-ul Asociatiei, la rubrica “Certificare internationala”.

Termenul limita pentru confirmarea participarii, transmiterea dosarului si achitarea taxei de participare este data de 11 aprilie 2014.

Incepand cu anul 2002, AMCOR este singura asociatie din Romania abilitata de Consiliul International al Institutelor de Consultanta in Management (ICMCI) sa acorde consultantilor in management titlul de Certified Management Consultant (CMC).

“Certified Management Consultant” este un sistem de certificare al carui grup tinta este alcatuit din consultanti individuali proveniti din randul firmelor membre AMCOR. Titlul de CMC ii ofera consultantului in management certificat o recunoastere internationala valabila in peste 51 de state in care ICMCI activeaza.

In ceea ce priveste beneficiile si oportunitatile pe care pe care titlul CMC le aduce, experienta unui consultant recertificat CMC este relevanta pentru acest segment.

Am avut multumirea sa fiu solicitat ca expert in echipele unor parteneriate de firme ale statelor membre ale UE si romanesti spre a aplica pentru asistenta tehnica la Autoritatile de Management, iar certificarea CMC a fost recunoscuta. Mai mult decat atat firmele de consultanta din tarile membre UE mi-au adus ca argument faptul ca am fost selectat dupa criteriul certificarii CMC, brand recunoscut la nivelul intregii Uniuni Europene”, declara dl. Pavel Marculet.

AMCOR, Asociatia Consultantilor in Management din Romania, prin organizarea sesiunilor de certificare/recertificare internationala isi propune respectarea unor standarde de profesionalism si de etica in prestarea serviciilor de consultanta in management de catre consultantii firmelor membre AMCOR precum si construirea unui climat etic si profesional pe piata de consultanta in management din Romania.

Finantare.ro este partener AMCOR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.