Forumul consultantei in afaceri

“Forumul consultantei in afaceri” va avea loc in data de 19 aprilie la Sala A.I. Cuza a Centrului International de Afaceri din sediul CCIR-CCIB Bucuresti. Scopul acestei manifestari este de a facilita difuzarea de noi informatii, utile in elaborarea planurilor de viitor, dar si schimbul de experienta si cunoasterea reciproca a capabilitatilor si a potentialului de colaborare in anii care vor urma.

In cadrul Forumului, vor fi prezentate prioritati de dezvoltare nationale si regionale care vor beneficia de sustinere prin Fondurile Structurale ale Uniunii Europene, precum si o serie de activitati de sprijin in elaborarea proiectelor de finantare si a planurilor de afaceri viabile. In plus, forumul va constitui o oportunitate de a discuta initiativele proprii de dezvoltare cu specialisti in domeniu.

Proiectul de program si formularul de participare sunt atasate.

Pentru detalii si confirmarea participarii, va rugam sa contactati Compartimentul de Integrare Europeana al Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti, persoana de contact: Monica Dimitriu, referent; tel.: 319.01.05; fax: 319.00.89 sau 031-811.59.79; e-mail: [email protected].

Sursa: Redactia Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.