Android. Priviti-l ca pe o oportunitate!

Android este un sistem de operare (SO) folosit la dispozitive mobile şi totodată un set de componente şi subsisteme software necesar în dezvoltarea de aplicaţii compatibile cu SO.

Pentru cei necunoscători, care se vor limita doar la achiziţia de dispozitive mobile cu SO şi aplicaţii bazate pe Android, nu înseamnă prea mult. Poate doar dorinţa ca pe android market să găsim tot ce avem nevoie.

Pentru dezvoltatori însă … ei de fapt au simţit deja ce piaţă li s-a deschis. Cu atât mai mult cu cât pe piaţa s-a ajuns deja la Android v 2.2.

InfoEc-ul … be with the wave! (vezi şi un studiu ZDNet)

About Valentin Mazareanu

Valentin P. Mazăreanu, doctor în economie. Subiecte de interes: managementul riscului, securitatea informaţională, managementul proiectelor. Ocupaţii în prezent: project manager al www.managementul-riscurilor.ro, Co-Regional Director of PRMIA Bucharest Chapter, Director General al Paideia Consulting SRL Iasi, Expert IT în proiecte cu finanţare nerambursabilă. Studii: liceu militar, facultate de drept, master în Sisteme Informaţionale pentru Afaceri, studii doctorale în economie. Dezvoltare profesională: stagiu de cercetare în Franţa, Poitiers (subiect: managementul riscului); şcoală de vară în Finlanda, Jyvaskyla (subiect: managementul riscului, dreptul de proprietate intectuală, knowledge management); training internaţional Slovenia, Ljubljana (subiect: managementul proiectelor internaţionale); training naţional Romania, Iaşi (subiect: antreprenoriat, Analiză Tranzacţională, NLP, Comunicare şi Negociere).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.