ANL a receptionat 36 de locuinte pentru tineri in Simeria

ANL-721x336.jpg

Primele 36 de locuinte pentru tineri, destinate inchirierii, au fost receptionate ieri, 29 mai, in orasul Simeria (judetul Hunedoara). Locuintele (12 garsoniere si 24 de apartamente cu 2 camere) au fost construite in amplasamentul Zona Nord, str. 1 Decembrie 1918 si sunt repartizate in 2 tronsoane cu regim de inaltime Sp+P+3E (subsol partial + parter + 3 etaje).

Pana in prezent, in judetul Hunedoara, au fost finalizate, in total, 875 de apartamente in cadrul Programului ANL de constructii de locuinte pentru tineri, destinate inchirierii, in localitatile Deva, Petrila, Brad, Hunedoara, Orastie, Uricani, Calan, Petrosani, Hateg, Lupeni si Simeria.

Programul de constructii de locuinte pentru tineri, destinate inchirierii, a fost lansat de ANL in anul 2001. Locuintele sunt construite pe terenuri puse la dispozitia Agentiei de catre autoritatile publice locale, beneficiarii fiind tineri intre 18 si 35 de ani, care indeplinesc conditiile prevazute de lege pentru a putea accesa o astfel de locuinta. Accesarea se face prin depunerea de cereri la primarii, care urmeaza sa intocmeasca listele de repartitii.

Sursa: MDRAP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.