INTOARCETI CRIZA in FAVOAREA VOASTRA: ESTE ANOTIMPUL SCHIMBARII!

Faptul ca, in aceasta perioada, avem de a face cu o perioada de scurta vacanta pascala, dar si de reasezare a pietei pe baza mai solide si mai sigure reprezinta in fapt o necesara operatiune de de-tartraj radical a intregii economii si igienizari de primavara a acesteia. Aparent, intregi domenii profesionale se afla in suferinta, iar nu putine companii se afla – vrand-nevrand – in pragul declansarii neplacutelor proceduri de insolventa. Exagerarile de entuziasm au luat-o, intr-o anumita perioada, inaintea posibilitatilor reale ale economiei reale.

Tocmai de aceea, Platforma de Actiune si Interventie Rapida „EU-RO Clearing Funds”, coordonata de EUROLINK-Casa Europei (HouseofEurope.ro), organizatie non-profit cu un trecut de peste 12 ani in spate, dau acum impreuna cu partenerii lor sanse exceptionale de re-gandire, re-orientare ca si de mentoring/re-conversie profesionala ori economica:

1. Prin Programul academic de tip post-universitar on-line, multi si inter-disciplinar organizat in opt module in doar 3 luni, in parteneriat cu Universitatea Romana de Stiinte si Arte „Gheorghe CRISTEA”, acreditata de MEC, puteti sa dobanditi competentele obligatorii pentru toti cei care gestioneaza sau implementeaza proiecte de investitii cu Fonduri UE post-aderare. BONUS gratuit: consilierea permanenta on-line, inclusiv cea de tip juridic pentru demararea de proiecte proprii sunt incluse in pachetul educational girat de prestigiosi mentori sub coordonarea Prof. Univ. Dr. Petre PRISECARU, Seful Dept. de Integrare Europeana al Institutului de Economie Mondiala al Academiei Romane, Membru „Team Europe” creeata la Bucuresti de Comisia Europeana. Peste 200 de absolventi au desavarsit cu succes acest program la distanta si lucreaza acum in echipe complexe din cadrul autoritatilor locale/judetene, sectorul privat, ONG, presa de specialitate, mediul academic etc.

2. Prin sistemul inteligent, rapid si flexibil brevetat de International Knowledge Management Institute-Washington D.C. (www.kminstitute.org), introdus recent si in Romania, in cooperare cu EUROLINK-Casa Europei, metoda de formare – certificare internationala si cooptare prompta in echipele multi-nationale complexe in Managementul Cunoasterii! Primii 60 de participanti au absolvit cu succes modulul preparatoriu sau au primit deja titlul de Knowledge Management Specialist si fac astfel parte din comunitatea de peste 5000 de promotori ai acestei metode inovative, raspandita pe 5 continente. Trecerea prin cele 3 module intensive de scurta durata este obligatorie, iar dupa absolvirea Universitatii de Vara de la finele lunii iunie – inceputul lunii iulie a.c, Romania va avea prima promotie de elita de consultanti in Managementul Cunoasterii care vor face cu adevarat o diferenta sepcifica competitiva in peisajul consultantei autohtone.

3. Prin Pachetul Promotional Integrat de Solutii pentru Afaceri IMM, fondat cu sprijinul prestigiosilor nostri parteneri din cadrul CPS (Consortiul Parteneriatului Strategic – StructuralFunds.ro), ca si activarea programului de Asistenta si Sprijin Urgent pentru IMM in dificultate sau sporirea vizibilitatiiHELP-LINE PR & Lobby anti-criza, venim rapid si in intampinarea tututor celor care asteapta solutii rapide la probleme punctuale spinoase. Fructuoasa cooperare cu reprezentantul pentru Romania al grupului Warwick Legal Network – “Deleanu Vasile-Avocati” si Societatea ROVIGO specializata in prevenirea si practica insolventei, recuperararea creantelor si reorganizarea firmelor sta drept o clara marturie in acest sens, care vorbeste de la sine asupra rezultatelor repurtate.

Dupa o necesara chibzuinta si vizitarea site-urilor specializate www.HouseofEurope.ro si www.StructuralFunds.ro, va invitam sa ne adresati in scris toate intrebarile si cererile care va framanta!

Cu sincere urari de izbanda si cat mai multe raze de speranta,

EUROLINK-Casa Europei

About Sever Avram

Sever AVRAM - coordonator general - Platforma de Actiune si Interventie Rapida a Societatii Civile in favoarea stimularii absorbtiei Fondurilor Europene "EU-RO Clearing Funds". A lucrat ca si consilier de afaceri publice pentru Comisia Europeana in Romania si a contribuit la elaborarea capitolului de politici sociale si dezvoltarea resurselor umane din cadrul Planului national de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana. Incepand cu anul 1996,  a activat ca si consultant si/sau trainer in domeniul institutiilor si fondurilor UE, al comunicarii, relatiilor publice si lobby-ului in cadrul a numeroase proiecte europene finantate direct de Comisia Europeana de la Bruxelles,  Departamentul de Stat al SUA, Open Society Institute, precum si de mari finantatori privati internationali sau autohtoni. In urma unui proiect PHARE pe care l-a coordonat, incepand cu anul 2004, se ocupa de organizarea sub egida Platformei CEFTAC (www.ceftac.ro) a “Zilei Europene a Concurentei si Competitivitatii in Romania” si a altor evenimente pentru mediul de afaceri. Din anul 2006, a avut initiative speciale legate de absorbtia fondurilor UE, incepand cu saloanele regionale si scolile de vara de la Constantza si Baile Sovata pana la cele doua editii deja desfasurate  ale Forumului Civic si de Afaceri pentru stimularea absorbtiei fondurilor UE (Bucuresti, in 2007 si 2008). Coordoneaza activitatea de consultanta pe proiecte a CPS (Consortiul Parteneritului Strategic) si a Atelierului Interactiv de Idei, Proiecte si Investitii Inovative (www.StructuralFunds.ro).  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.