Antoniu Poienaru: “Achim Irimescu trebuie sa demaste jaful terenurilor agricole din Romania”

antoniupoienaru-1.jpg

Antoniu Poienaru scrie pe blogul sau despre jaful terenurilor agricole din Romania.

“Amenintat cu o motiune simpla de catre ‘binomul’ PSD-ALDE, Achim Irimescu, ministrul Agriculturii, ar trebui sa inceapa demascarea celui mai mare jaf national de terenuri agricole din Insula Mare a Brailei.

Aparent, am zice ca lucrurile sunt complicate, dat fiind faptul ca, vom vorbi de o firma aflata in faliment din 2014, si anume, SC TCE 3BRAZI SRL.

Trita Culita a infiintat la Piatra Neamt in 1994 firma SC TCE 3 BRAZI SRL, cu J27 /1958 /1994 si CUI 6571316, conform datelor de pe site-ul Ministerului Finantelor.

In 2001 a infiintat un punct de lucru la Braila, primind un cod fiscal special, CUI 14271867. Conform legii, punctul de lucru se poate deschide daca ai cinci sau peste cinci salariati, iar codul fiscal special conferit, trebuia folosit doar pentru declararea impozitului pe salarii.

Apoi, firma SC TCE 3 BRAZI SRL  s-a inregistrat la APIA cu doua cereri, una depusa la Centrul judetean APIA Neamt si una depusa la Centrul judetean APIA Braila, incalcand regulamentul APIA si cel european : “un agricultor care depune o cerere de ajutor in cadrul oricarei scheme de ajutoare pe suprafata poate depune o singura cerere pe an conform art. 11 din Regulamentul CE nr. 1122/2009”.”

Citeste articolul complet pe blog
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.