Antoniu Poienaru: „Capcanele cererii de subventie APIA 2018”

antoniupoienaru.jpg

„Prezentele considerente se adreseaza fermierilor care isi vor depune cererea de subventie in Campania Apia 2018, dar si functionarilor Apia din toate centrele locale si judetene.

Nu toti fermierii stiu sa utilizeze aplicatia IPA Online si in cele mai multe cazuri apeleaza la functionarii Apia. Acestia ii ajuta conform instructiunilor Apia, in timpul serviciului, sau in afara programului.

In timpul serviciului si cu riscurile aferente, responsabilul de dosar il pune pe fermier sa semneze o declaratie: Fermierul poate solicita asistenta centrelor APIA in vederea realizarii unei identificari corecte a parcelelor. In acest caz fermierul completeaza Declaratia privind completarea cererii in IPA-Online, prin care declara ca pe userul si parola proprii, informatiile din cererea unica de plata 2018 au fost operate/actualizate cu sprijinul functionarului APIA. Fermierul preia intreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si veridicitatea datelor si se angajeaza ca nu va contesta ulterior datele inscrise in cererea unica de plata.”

Mai multe detalii pe blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top