Antreprenor StartUp Nation: Sunt cei maximum 200.000 de lei suficienti pentru a demara o afacere si a o creste pana sa se autosustina?

image-2017-10-1-22031412-41-dinu-mazilu.jpg

Ai accesat cei maximum 200.000 de lei nerambursabili, prin StartUp Nation, insa munca ta nu s-a incheiat. Afacerea ta este de abia la inceput. Aceasta suma poate fi, intr-adevar, suficienta pentru a pune pe picioare un business si a-l aduce pana la un nivel la care sa se autosustina, insa acest lucru depinde atat de dimensiunea afacerii, cat si de domeniul de activitate. Care este orizontul necesar pentru ca business-ul sa devina autosustenabil? De unde poti obtine bani, nu doar ca sa incepi o afacere, ci si ulterior, ca o cresti? Si nu in ultimul rand, la ce se uita banca inainte de a-ti acorda un nou imprumut?

Ai o idee buna de afaceri dar iti lipsesc banii sa incepi. Ce optiuni ai? Din pacate nu sunt foarte multe sau foarte variate, insa ele exista. Poti sa te inscrii in programe precum StartUp Nation, unde statul te sprijina sa obtii maximum 200.000 lei nerambursabili. Sau poti sa iti incepi afacerea pe credit furnizor, poti sa apelezi la un leasing si, in ultima instanta, poti sa accesezi platforme de crowdfunding, din ce in ce mai raspandite. Suma disponibila prin StartUp Nation poate sa te ajute sa iti pui pe picioare afacerea si sa o cresti pana la nivelul la care sa se auto-sustina. Dimensiunea afacerii si domeniul de activitate influenteaza insa acest parcurs.

Mai multe detalii aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.