Cei 55.000 euro din programul Comert: Firmele respinse pot contesta, in termenul stabilit

bani_plic.jpg

Firmele care au cerut finantari nerambursabile de la stat, de pana la 250.000 de lei (circa 55.000 euro) in programul Comert si Servicii, si sunt respinse pot face contestatii in termen de 10 zile lucratoare din momentul transmiterii scrisorii de respingere de catre Directia de Antreprenoriat si Programe pentru IMM din subordinea Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, a informat institutia, luni, intr-un comunicat.

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat prin Directia de Antreprenoriat si Programe pentru IMM a inceput din data de 30 octombrie 2017 sa trimita scrisorile de respingere a planurilor de investitii depuse in vederea obtinerii finantarii impreuna cu motivele care au condus la respingere in cadrul Programului de dezvoltare a activitatilor de comercializare a produselor si serviciilor de piata.

Institutia guvernamentala indeamna aplicantii sa verifice adresele de e-mail de corespondenta pe care firmele respective le-au indicat in planurile de investitii electronice.
Directia insista ca aplicantii sa verifice cu atentie mailul ”atat in rubrica de inbox cat si cea de spam”.

”Mentionam ca termenul de contestare a respingerii este de 10 zile lucratoare din momentul transmiterii scrisorii de respingere. Termenul de solutionare este de 10 zile lucratoare de la data primirii contestatiei” – mentioneaza sursa citata.

Porivit institutiei, contestatia se formuleaza in scris si va cuprinde:

  • datele de identificare a operatorului economic;
  • obiectul contestatiei, motivele de fapt si de drept si dovezile pe care se intemeiaza;
  • semnatura reprezentantului legal.

Sursa: Startupcafe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.