Antreprenori romani pot obtine fonduri nerambursabile de 45.000 Euro de la un accelerator de afaceri din Polonia

Huge-Thing.jpg

Start-upuri din Europa Centrala si de Est, inclusiv din Romania, vor putea obtine finantari nerambursabile de pana la 45.000 de euro in cadrul unui accelerator de afaceri din Polonia, destinat ideilor de business axate pe Fin Tech (tehnologii financiare), au anuntat organizatorii.

Antreprenorii interesati sa candideze pentru un loc la acceleratorul Huge Thing, editia a V-a, pot sa se inscrie pe site-ul oficial, AICI, pana pe 17 septembrie 2017.

Programul de accelerare este organizat de SpeedUp Group si Alior Bank, cu sprijinul Agentiei Polone pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului, si este prevazut sa se desfasoare la Varsovia, la The Brain Embassy, timp de 4 luni, pana pe 28 martie 2018. Programul se va finaliza cu un demo day.

Startupurile care vor fi admise la accelerator, in urma procesului de selectie, vor putea obtine donatii de pana la 45.000 de euro, pentru dezvoltarea ideii de business. Acceleratorul nu percepe nicio taxa si nici parti sociale din firme – asigura organizatorii.

De asemenea, Huge Thing NU asigura cazarea si nici mesele pentru antreprenorii participanti.

Procesul de recrutare a fost impartit in trei etape ulterioare: colectarea cererilor, interviuri, program de pre-accelerare.

Programul de accelerare in sine este alcatuit din doua etape: primul se axeaza pe utilizarea metodei Lean Startup pentru a dezvolta strategiile de businss ale proiectelor, iar al doilea este orientat mai mult spre iesirea pe pietele externe si pe globalizare. in plus, sunt prevazute si deplasari in alte tari.

In programul de accelerare Huge Thing se pot inscrie start-upuri din Europa Centrala si de Est, care au deja un produs viabil (MVP – Minimal Viable Product).

Aplicantii trebuie sa fie firme Fin Tech (tehnologii financiare) din domenii ca:

  • Blockchain,
  • Plati (electronice),
  • Marketing dgital,
  • Bankassurance (asigurari bancare),
  • Inteligenta artificiala,
  • Realitate virtuala si realitate augmentata,
  • Open API , Open banking,
  • Internet of Things,
  • Social Banking.

Sursa: Startupcafe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.