Antreprenorii se pot inscrie in cadrul Programului UNCTAD/EMPRETEC incepand cu 19 octombrie

idei-afaceri-bune.jpg

cercetare-piataDaca esti antreprenor si doresti instruire pentru afacerea ta, atunci trebuie sa profiti de oportunitatea oferita prin programul cu fonduri nerambursabile numit “UNCTAD/EMPRETEC Romania pentru sprijinirea dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii“.

Inscrierea se face doar online, pe site-ul AIPPIMM, prin completarea acestui formular, incepand cu data de 19 octombrie 2015, orele 10.00 (daca intampinati probleme puteti suna la acest numar de telefon: 021/335.26.32).

Programul EMPRETEC este un program integrat de pregatire, care ofera intreprinzatorilor instruire si asistenta tehnica, precum si un cadru institutional pentru dezvoltarea capacitatilor antreprenoriale si cresterea competitivitatii pe piata locala si internationala a intreprinderilor mici si mijlocii.

Pot aplica antreprenori existenti sau potentiali antreprenori, precum si top manageri, inclusiv specialisti din organizatii publice sau private presupusi a se comporta de o maniera antreprenoriala sau manageriala.

Citeste aici mai multe informatii – condiitiile de eligibilitate dar si documentele necesare inscrierii

Sursa: DIMMMAT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.