OneStart 2016 – competitie de idei de afaceri pentru revigorarea sistemului de asigurari de sanatate

spital_hol.jpg

Studentii, doctoranzii si cercetatorii postdoctorali se pot inscrie intr-o competitie care cauta idei bune pentru revigorarea sistemului de asigurari de sanatate. Tinerii, cu varste pana in 36 de ani, trebuie sa prezinte o idee aflata la inceputuri sau un proiect gata dezvoltat care are nevoie de sprijin financiar pentru a se dezvolta. 

Status: INACTIV
Depunere pana la: 01.12.2015
Valoare premiu: 125.000 euro

Competitia OneStart 2016 consta in prezentarea unei idei de afacere finantabila si de succes, in mod concret si are ca premiu 125.000 de euro.

onestart-logoPe langa sprijinul financiar, tinerii antreprenori vor primi un spatiu de lucru in care sa isi desfasoare activitatea si vor primi consiliere din partea unor mentori recunoscuti internationali.

Inscrierea este gratuita, cei care doresc sa candideze pot sa isi depuna dosarul cu ideea de afacere pana pe data de 1 decembrie.

Ideile de proiect vor fi revizuite pana in decembrie si vor fi alesi 35 de finalisti care vor participa la o tabara de doua zile in Londra, in februarie 2016, unde vor trece printr-o serie de workshop-uri cu mentorii ce fac parte din proiect.

Finantator: SR-one/Johnson&Johnson
Sursa: UAIC Iasi

DOCUMENTATIE

Puteti descarca urmatoarele documente utile:

Website-ul programului

Formular de aplicare

[caseta-final-fise]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.