Anunt privind organizarea selectiei pentru desemnarea unui partener in vederea implementarii proiectului „Centrul de Informare pentru Fonduri ESI”

dosare.jpg

Serviciul de Comunicare Instrumente Structurale si Helpdesk din cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene (MDRAPFE), in baza atributiilor sale, a documentelor strategice in domeniu, avand in vedere proiectele pe care le pregateste pentru implementarea Centrului de Informare pentru Fonduri ESI, prevazut in Strategia de comunicare pentru Fonduri ESI 2014-2020 si in Planul de comunicare multianual aferent, anunta, in calitate de potential beneficiar, organizarea unei proceduri de selectie a unui partener in vederea implementarii proiectului „Centrul de Informare pentru Fonduri ESI”.

Proiectul urmeaza a contribui, prin activitatile sale, la diseminarea in mod direct a informatiilor actualizate referitoare la oportunitatile de finantare din fonduri ESI, fonduri nationale si extracomunitare, precum si la modalitatile de accesare acestora.

Organizatiile interesate, care indeplinesc conditiile de conformitate si pot proba cu documente indeplinirea acestora, sunt invitate sa-si depuna candidatura pana cel tarziu la data de 20 octombrie 2017, ora 14.30. Candidatura se poate depune in format electronic, la adresa [email protected] . Va rugam ca orice comunicare sa contina in titlu mentiunea „Cu referire la selectia partenerului pentru proiectul Centrului de Informare pentru Fonduri ESI”.

Informatiile relevante in legatura cu activitatile proiectului, conditiile generale de eligibilitate si conditiile specifice, documentele necesare pentru depunerea candidaturii si modalitatea de evaluare a candidaturilor depuse se regasesc in documentele anexate.

Sursa: fonduri-ue.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.