Anunt privind prelungirea apelului de selectie a proiectelor pentru masura M 4.5/6B – Incluziunea sociala pentru populatia rroma

calendar-MADR.jpg

ASOCIATIA GRUPUL DE ACTIUNE LOCALA STEFAN CEL MARE anunta prelungirea, in data de 24.12.2018, a apelului de selectie a proiectelor pentru masura: M4.5/6B Incluziunea sociala pentru populatia rroma.

Beneficiari eligibili:

  • ONG-urile cu expertiza relevanta pentru actiunile selectate;
  • Comunele si orasele din GAL si asociatiile acestora conform legislatiei nationale in vigoare (U.A.T. – comune si U.A.T. oras);
  • ONG-urile definite conform legislatiei in vigoare;
  • Entitatile publice din teritoriul GAL stefan cel Mare;
  • Parteneriatele intre autoritatea publica locala si un furnizor de servicii sociale (Autoritatea publica locala in parteneriat cu un furnizor de servicii sociale);
  • Furnizorii de servicii sociale (publici si privati);
  • Unitatile de cult;
  • Grupul de Actiune Locala stefan cel Mare – in cazul in care nici un alt solicitant nu-si manifesta interesul si se aplica masuri de evitare a conflictului de interese.

Teritoriul Asociatiei Grupul de Actiune Locala stefan cel Mare acopera urmatoarele unitati administrativ-teritoriale: 9 comune din judetul Iasi, respectiv: Golaiesti, Aroneanu, Ungheni, tutora, Prisacani, Comarna, Costuleni, Ciortesti, Dobrovat; 4 comune din judetul Vaslui, respectiv: Codaesti, Rebricea, Danesti, Tacuta si orasul Negresti, din judetul Vaslui.

Fondurile disponibile alocate in aceasta sesiune pentru masura 4.5/6B: 138.357,69 Euro.

Suma maxima nerambursabila care poate fi acordata pentru finantarea unui proiect: – 138.357,69 Euro.

Data limita de depunere a proiectelor: 31.01.2019, ora 12.00.

Locul si intervalul orar in care se pot depune proiecte: sediul Asociatiei Grupul de Actiune Locala stefan cel Mare, din sat Aroneanu, comuna Aroneanu, judetul Iasi, in fiecare zi lucratoare, in intervalul orar 9:00 – 12:00.

Informatii detaliate privind accesarea si derularea acestei masuri sunt cuprinse in Ghidul solicitantului elaborat de GAL pentru masura M4.5/6B si anexele la ghid, postate pe pagina de internet a GAL: www.galstefancelmare.ro.

Datele de contact unde solicitantii pot obtine informatii suplimentare: sediul Asociatiei Grupul de Actiune Locala stefan cel Mare, din sat Aroneanu, comuna Aroneanu, judetul Iasi,
Telefoane: 0740.140.704, 0729.356.262, 0745.356.816, E-mail: [email protected]

Toate informatiile detaliate, aferente masurii M4.5/6B lansate in cadrul prezentului apel de selectie, sunt disponibile pe suport tiparit la sediul GAL.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.