Apel de proiecte in cadrul Fondului “Mega Image pentru Comunitate”

Asociatia-Davent.jpg

Mega Image, impreuna cu Fundatia Comunitara Bucuresti, lanseaza al treilea apel de finantare de proiecte din “Fondul Mega Image pentru Comunitate” adresat locuitorilor si ONG-urilor bucurestene.

Status: INACTIV
Depunere intre: 1-30.10.2015
Buget alocat: 85.000 lei

Fondul ofera finantari in valoare totala de 85.000 lei pentru 5 proiecte din Bucuresti si Ilfov care reactiveaza spiritul de comunitate al locuitorilor. Noutatea aceste editii este ca proiectele legate de comunitati geografice (blocuri, strazi, cartiere) vor fi favorizate in procesul de selectie. 

Asociatia D'aventPrin aceste proiecte se doreste gasirea de solutii eficiente si inovative in domenii ca reducerea deseurilor si a emisiilor de dioxid de carbon, reciclare, alimentatie sanatoasa si bunastare, proiectele care vor viza aceste domenii pot primi punctaj extra in procesul de selectie.

In plus, vor fi favorizate proiectele propuse de grupuri de initiativa, adica grupuri formate din minimum trei indivizi, neorganizati juridic, care au interese comune intr-un anumit domeniu.

Insa, proiectele din alte domenii, care se adreseaza comunitatilor din Bucuresti sau Ilfov si au un rezultat concret, sunt de asemenea eligibile pentru finantare.

Un juriu independent va evalua aplicatiile si va decide care sunt cele 5 proiecte castigatoare. Juriul este format din persoane cu experienta in domenii legate de implicare sociala, comunitate si CSR.

Organizatiile non-profit sau persoanele fizice isi vor putea inscrie aplicatiile in perioada 1-30 octombrie 2015.

DOCUMENTATIE

Puteti descarca urmatoarele documente utile:

Website-ul programului
Ghidul solicitantului

Sursa: Fundatia Comunitara Bucuresti
Finantator: Mega Image / Delhaize Group

[caseta-final-fise]

2 thoughts on “Apel de proiecte in cadrul Fondului “Mega Image pentru Comunitate””

  1. mirela spune:

    Foarte frumos insa ghidul aplicantului unde se gaseste?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.