Apel deschis TETRAMAX

energie.jpg

TETRAMAX este o acțiune de inovare a programului Horizon 2020 în cadrul inițiativei europene Smart Anything Everywhere (SAE) , în domeniul calculării personalizate și cu consum redus de energie pentru sisteme fizice cibernetice și Internet of Things. Fiind un hub de inovare digitală, TETRAMAX își propune să aducă valoare adăugată industriei europene, contribuind la obținerea unui avantaj competitiv prin digitalizarea mai rapidă. Proiectul se bazează parțial pe experiențe cu proiectul TETRACOM în perioada 2013-2016. TETRAMAX a fost lansat în septembrie 2017 și se desfășoară până în august 2021.

Status: Activ
Termenul limită pentru depuneri: 29 februarie 2020
Buget: între 50.000 și 100.000 €

Obiective

Obiectivul general al unui Experiment de transfer de tehnologie antreprenorială (TTX) este mobilizarea, provocarea și instruirea micilor echipe de potențiali antreprenori din spațiul personalizat cu consum redus de energie (CLEC), având astfel o perspectivă pe termen lung. Prin urmare, acest TTX este dedicat exclusiv explorării și evaluării oportunităților de piață și de afaceri, de exemplu pentru scenarii tipice de „start-up training” și achiziția investițiilor pe termen lung. Accentul este pus pe o evaluare critică și sistematică și pe generarea de oportunități de afaceri durabile pentru actori noi, eventual perturbatori, pe piețele tehnologiei digitale din Europa.

Solicitanți eligibili

TETRAMAX vizează inovația rapidă în diferite domenii de aplicații bazate pe TIC, cu leadership european și importanță strategică, cum ar fi: electronică auto, cloud computing, tehnologii de comunicare, cibersecuritate, cod de cod HW / SW, computere cu consum redus de energie și aplicații medicale și de sănătate, etc. Vă rugăm să consultați Ghidul pentru candidați pentru a găsi o varietate mare de domenii pentru TTX.

Buget și depunere

Buget: între 50.000 și 100.000 €
Termenul limită pentru depuneri: 29 februarie 2020

Documentație

Website-ul oficial. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.