Apelul de urgență al şefului APIA pentru fermierii care vor să beneficieze de subvenţii

adrian-pintea.jpg

Directorul general al APIA face un apel urgent către toţi fermierii care vor să beneficieze de subvenţii.
”Mesajul şi apelul nostru urgent către fermieri este să răspundă la telefon funcţionarilor APIA care îi sună pentru depunerea cererii unice. Că nu prea răspund. Deci îi rog pe fermieri să urmărească apelurile telefonice şi să răspundă când sunt sunaţi pentru că este important să depună cererea unică la timp”, a anunţat şeful APIA, Adrian Pintea.

Potrivit acestuia în total, până pe 8 mai au fost depuse 531.171 cereri unice pentru o suprafața de 4.000.677 hectare. Pe 8 mai au fost înregistrate 16.004 cereri cu o suprafața totala de 258.171 hectare.

Reamintim că pentru a respecta prevederile privind distanțarea socială și a preveni răspândirea pe teritoriul României a epidemiei de Coronavirus, dar și pentru a minimiza pe cât posibil efectele negative asupra activităților din sectorul agricol, completarea Cererilor unice de plată se realizează pe site-ul APIA www.apia.org.ro, accesând link-ul aplicației IPAOnline http://lpis.apia.org.ro, iar descrierea amănunțită a utilizării aplicației… Detalii aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.