Asociatia Techsoup lanseaza o noua editie a ONG Online – Scoala Digitala pentru ONG-uri

Webinar_Design-Grafic_Asociatia-Techsoup.png

Au inceput inscrierile la editia a doua a ONG Online: Scoala Digitala pentru ONG-uri.

Primele traininguri online ale editiei debuteaza pe 21 februarie si vor continua pana in iulie 2017.

Scoala Digitala pentru ONG-uri este un program anual creat de Asociatia Techsoup pentru a ajuta angajati si voluntarii organizatiilor neguvernamentale din Romania si Republica Moldova sa beneficieze de training profesionist si la indemana online in utilizarea tehnologiei sau solutiilor online disponibile lor.

In 2016, prima editie a Scolii Digitale a fost organizata cu sprijinul unei finantari acordate prin Fondul ONG in Romania. 535 de angajati si voluntari ONG au participat la cel putin un eveniment offline sau online de invatare pe parcursul celor 5 luni ale Scolii Digitale pentru ONG-uri.

Ce vei invata la Scoala Digitala in 2017?

In 2017, Asociatia Techsoup invita cei mai buni specialisti in tehnologie, marketing digital, SEO si SEM, branding, social media, comunicare online, design, antreprenoriat si afaceri online sa sustina cursuri gratuite pentru angajatii si voluntarii organizatiilor nonprofit care se inscriu in ONG Online: Scoala Digitala pentru ONG-uri.

Scoala Digitala pentru ONG-uri si-a propus si anul acesta sa ajute organizatiile nonprofit sa identifice, selecteze si implementeze solutii si servicii online care sa le usureze sau eficientizeze managementul de proiecte, comunicarea cu comunitatile online de sustinatori sau strangerea de fonduri, dar si sa le pregateasca mai bine pentru a-si indeplini misiunea intr-o lume mult mai tehnologizata.

Primul webinar al ONG Online – Introducere in design grafic pentru ONG-uri

Inscrie-te acum la primul webinar din ONG Online 2017: Introducere in design grafic pentru ONG-uri de pe 21 februarie, ora 17.00 – http://ongonline.techsoup.ro/.

Impreuna cu Ioana Popa, co-fondator ReWire, vei afla cum sa construiesti identitatea vizuala a ONG-ului tau, cand poti sa folosesti elemente vizuale ca sa comunici mai eficient, ce trebuie sa ai in vedere cand discuti cu o agentie sau un studio de creatie sau ce instrumente si resurse gratuite si nu numai poti folosi chiar si tu pentru a crea materiale vizuale de impact in comunitatile online ale organizatiei tale.

Sursa: Techsoup

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.