Au fost publicate listele cu persoanele fizice acceptate in cadrul Programului Casa Verde Clasic

liste.jpg

In sedinta Comitetului de Avizare din data de 22 mai 2017, Administratia Fondului pentru Mediu a aprobat inca 154 de dosare aferente judetelor Alba, Arad, Arges, Bacau si Bistrita-Nasaud in cadrul Programului privind instalarea sistemelor de incalzire care utilizeaza energie regenerabila, inclusiv inlocuirea sau completarea sistemelor clasice de incalzire – Casa Verde Clasic.

Listele cuprinzand solicitantii persoane fizice acceptate sunt publicate pe site-ul Administratiei Fondului pentru Mediu – www.afm.ro, la sectiunea aferenta acestui program. Analiza dosarelor va continua, respectandu-se aceelasi algoritm – ordinea numarului de inregistrare si ordinea alfabetica a judetelor.

Incepand de saptamana viitoare, Administratia Fondului pentru Mediu va intocmi contractele de finantare si le va trimite agentiilor judetene pentru protectia mediului in vederea semnarii de catre persoanele fizice aprobate. Listele cu judetele si datele de la care persoanele fizice se pot adresa agentiilor teritoriale se vor afisa in perioada urmatoare.

Sursa: AFM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.