Au inceput inscrierile pentru programul de schimb de experienta in SUA

app2017ceresua.jpg

Persoanele care doresc sa participe in 2018 la un program de schimb de experienta in organizare comunitara, pe o perioada de 6 saptamani, in Statele Unite ale Americii pot trimite aplicatiile pana pe 30 noiembrie 2017 aici: http://glc-teachdemocracy2.org/open-competition-for-participation-in-professional-fellows-program-2018/.

Cei care activeaza in programe de participare civica si advocacy din cadrul unor organizatii neguvernamentale, organizatii civice, grupuri de initiativa civica sau care sunt activisti si/sau organizatori comunitari, care lucreaza cu comunitati vulnerabile/comunitati din mediul rural sunt incurajati sa aplice.

CeRe: Centrul de Resurse pentru participare publica deruleaza acest program in Romania pentru al VI-lea an, in cadrul programului GLC Teach Democracy, finantat de Departamentul de Stat American. Pana in prezent, 51 de persoane au participat la acest program de schimb de experienta.

Pe 15 noiembrie, la ora 18.00 va avea loc o sesiune live cu Dani Prisacariu si Vlad Catuna pe pagina de FB CeRe, cu intrebari si raspunsuri despre programul de schimb de experienta.

Aplicantii la programul de schimb vor fi invitati la un interviu si la o sesiune de training despre organizare comunitara pe data de 9 decembrie, in Bucuresti (revenim cu detalii despre coordonatele intalnirii).

Va rugam sa cititi cu atentie informatiile privind criteriile de participare de aici.

Sursa: stiri.ong

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.