Augustin Purnus, Directorul General al Spider Management Technologies Romania, este speaker la Conferinta Finantare.ro!

Conf. Dr. Ing. Augustin Purnus, PMP, este Director General al Spider Management Technologies Romania, companie specializata in consultanta si training in managementul proiectelor, si furnizor al celei mai avansate solutii informatice integrate de managementul proiectelor, Spider Project.

In cei 25 ani de activitate a devenit specialist in managementul proiectelor si in ingineria costurilor in constructii. A lucrat in ultimii 18 ani ca instructor si consultant in implementarea Sistemului de Managementul Proiectelor in cadrul a numeroase companii din Romania, precum si in calitate de manager de proiect si consultant in implementarea sistemelor integrate ERP.

In acelasi timp, a participat in calitate de manager de proiect si expert in managementul proiectelor in numeroase proiecte finantate din fonduri europene. A absolvit cursurile Train-The-Trainer in Managementul Proiectelor de Infrastructura organizate de Booz Allen & Hamilton in 2001.

Augustin este promotor si fondator al PMI Romania Chapter, fiind certificat international in Project Management, in conformitate cu standardul Project Management Institute. Intre anii 2001 si 2006 a activat in calitate de Presedinte al PMI Romania Chapter. A dezvoltat programul de training in managementul proiectelor din PMI Romania Chapter si a participat ca instructor in Project Management la cursurile organizate in cadrul PMI Romania Chapter.

In calitate de Conferentiar in cadrul Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti, Augustin preda de 20 ani cursurile de Management in Constructii, Managementul Proiectelor, Ingineria Costurilor, Tehnici de Planificare, Managementul Riscurilor Proiectelor si Sisteme Informatice in Constructii. In acelasi timp este Profesor Asociat la Academia de Studii Economice, in cadrul Programului Masteral de Managementul Informatizat al Proiectelor, titular al cursului Software pentru Managementul Proiectelor.

Cursurile de managementul proiectelor organizate in cadrul companiilor conduse de Dr. Augustin Purnus sunt recunoscute de asociatiile profesionale Project Management Institute (in calitate de Global Registered Education Provider), International Project Management Association (prin Asociatia Romana de Project Management) si certificate de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (in conformitate cu Standardul Ocupational de Manager Proiect).

Cu domnul Purnus va veti putea intalni pe 4 octombrie la Bucuresti.

Mai multe informatii despre program, speakeri, inscrieri si parteneri pot fi accesate pe site-ul evenimentului la adresa http://bucuresti2012.finantare.ro/ sau direct de la managerul de proiect, Carmen Dumea, telefon: 0743 087 270, e-mail: [email protected].

Participa si tu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.