Autoritatea de management pentru Programul Operational Regional prelungeste termenul de depunere pentru apelurile POR 2016/2/2.1.A si POR/102/2/2

finantare-microintreprinderi.jpg

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Regional, din cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice şi Fondurilor Europene, prelungeste cu o saptamana termenele de depunere a proiectelor in cadrul Apelului POR 2016/2/2.1.A – Microintreprinderi, AP 2, Prioritatea de investitii 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, respectiv POR/102/2/2, AP 2, Prioritatea de investitii 2.2 – Sprijinirea crearii si extinderea capacitatilor avansate de productie si dezvoltarea serviciilor.

Astfel, in cazul apelului POR 2016/2/2.1.A – Microintreprinderi proiectele se vor putea depune pana la 04.05.2017, ora 12:00, iar in cazul apelului POR/102/2/2, termenul depunerii a fost prelungit, pana la 30.08.2017, ora 12:00.

Restul conditiilor si prevederilor din ghidurile specifice raman neschimbate.
Modificarile de termen s-au facut dupa constatarea unor deficiente la nivelul unei baze de date din componenta sistemului national informatic de evidenta a persoanelor gestionat de Ministerul Administratiei si Internelor, deficiente care au avut ca rezultat dificultati la inregistrarea in MySMIS2014 a utilizatorilor noi, identificati cu datele personale. Problemele tehnice au fost remediate in 12 aprilie.

AM POR adauga ca apelul de proiecte POR/102/2/2, AP 2, Prioritatea de investitii 2.2 – Sprijinirea crearii si extinderea capacitatilor avansate de productie si dezvoltarea serviciilor nu va fi suspendat la implinirea primelor 2 luni de depunere (respectiv in data de 23 aprilie a.c.). Eventuala suspendare a depunerii cererilor de finantare va face obiectul unei analize la nivelul AMPOR (in ceea ce priveste alocarea financiara disponibila, evolutia procesului de evaluare, selectie si contractare a proiectelor depuse) si va fi comunicata, din timp, tuturor potentialilor solicitanti.

In ceea ce priveste termenele specificate pentru pragul de calitate a proiectelor depuse la acest apel, acestea nu se modifica, neafectand rezultatele procesului de selectie si contractare a proiectelor. De exemplu, un proiect care trece pragul de calitate de 85 puncte va fi contractat automat indiferent daca este depus pana la sau dupa data de 23 aprilie, avand in vedere ca dupa aceasta data pragul de calitate coboara la 80 de puncte.

Sursa: mdrap.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.