Autoritatile de Management au acum posibilitatea sa contracteze proiecte in MySMIS2014

Fonduri_proiecte-e1385021195722.jpg

Serviciul Coordonare SMIS din MDRAPFE anunta ca, impreuna cu Serviciul de Telecomunicatii Speciale, a pus la dispozitia Autoritatilor de Management (AM) si viitorilor beneficiari de fonduri europene modulele de Contractare si de Achizitii pentru proiectele depuse si evaluate in MySMIS2014.

Operationalizarea modulului Contractare permite AM si beneficiarilor sa semneze contracte mai rapid, debirocratizeaza, standardizeaza si transparentizeaza precontractarea in sistem. Beneficiarul este informat despre stadiul proiectului sau si nu mai este nevoit de depuna pe hârtie documente suplimentare necesare contractarii.

Modulul Achizitii are scopul de a sprijini managementul proiectelor prin corelarea in cadrul MySMIS2014 a informatiilor referitoare la achizitiile realizate de solicitanti cu informatiile din cererile de finantare.

In acest modul sunt inregistrate date despre etapele achizitiilor efectuate in cadrul proiectelor (initiere, derulare, evaluare, atribuire si modificare prin acte aditionale), asigurându-se monitorizarea procedurilor de achizitii in cadrul proiectulu. Ca urmare a operationalizarii acestui modul, sectiunea Plan de Achizitii din cererile de finantare va avea introduse automat informatiile completate de catre solicitant in modulul de achizitii (similar cu sectiunea Solicitant, unde nu se completeaza informatii, ci sunt incarcate automat din meniul aferent entitatii juridice).

Sursa: fonduri-ue.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.