Bani nerambursabili pentru antreprenorii romani

bani_mouse.jpg

bani nerambursabiliNoi programe de finantare sunt disponibile in aceasta luna pentru societati comerciale. Un prim program ce va fi lansat peste cateva zile este cel privind competitivitatea in domeniul medical. Astfel, prin cererea de propuneri de proiecte de tip strategic nr. 167 (POSDRU) se doreste sprijinirea formarii profesionale a personalului din domeniul managementului sanatatii si a personalului medical.

Un alt sprijin poate fi obtinut de antreprenori prin Schema de granturi de mobilitate – Proiectul Dragon STAR. Obiectivului acestui program este sustinerea colaborarii in cercetare si tehnologie intre organizatii europene si chineze. Sunt eligibile atat intreprinderile mici si mijlocii, cat si institutele de cercetare, iar sprijinul variaza de la 2.500 la 3.500 de euro, data limita de solicitare a grantului fiind 18 iulie.

Tot pana pe 18 iulie pot fi depuse si cereri de finantare in cadrul Programului Nationale pentru Dezvoltare Rurala, Masura 121, privind Modernizarea exploatatiilor agricole / Ferma de Familie.

Mai multe detalii: www.ziarulevenimentul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.