Bani pentru Catalogul National al Padurilor Virgine si Cvasivirgine

padure.jpg

Din bugetul Fondului pentru mediu se va asigura finantarea pentru un studiu privind identificarea padurilor virgine si cvasivirgine din Romania in vederea inscrierii in „Catalogul National al Padurilor Virgine si Cvasivirgine”, potrivit unei hotarari adoptate de guvern.

De asemenea, prin aceeasi hotarare vor fi suplimentate sumele alocate pentru inca doua studii. Este vorba de studiul privind identificarea terenurilor agricole degradate si potential poluate care pot face obiectul impaduririlor, caruia i se va aloca suma de 7,5 milioane lei in loc de 6,1 milioane lei si studiul privind reactualizarea delimitarii fondurilor cinegetice din Romania, caruia i se va aloca suma de 3,46 milioane lei in loc de 1,86 milioane lei.

Pentru studiul privind identificarea terenurilor degradate s-a demarat procedura de atribuire organizata de Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor, dar nu a fost depusa nicio oferta.

Studiul privind reactualizarea delimitarii fondurilor cinegetice din Romania nu a fost supus niciunei proceduri de licitatie si nu a fost demarata realizarea lui.

Sursa: Guvernul Romaniei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.