BAT GURA DEJABA

A inceput la Cluj TIFF – festivalul de film al carui generic ruleaza de ceva timp cu cei doi Piersici in roluri principale. Tinarul Piersic se pare ca nu asculta ce-i spune tatal sau iar acesta isi scoate casca(masca?)si spune cu naduf ardelenesc: BAT GURA DEJABA.

Nu stiu ce anume din miscarea dezordonata a sindicatelor si lipsa de coerenta dar mai ales de unitate ma  face sa ma gindesc la acesta replica si sa spun ca Piersic senior: Isi bat gura degeaba cu totii, oricum nu-i asculta nimeni si daca mai fac multa galagie loazele astea din popor mai gaseste guvernul vreun articol in constitutie sa instituie chiar si legea martiala(o mai fi existind?….)

Ati inteles ca paragraful de sus face parte dintr-un scenariu de film. Deci, cum va spuneam, a inceput la Cluj Festivalul Internatinal de Film Transilvania….

About Emilia Moldovan

Emilia Augusta Moldovan. Deviza: Intamplarea nu ajuta decat o minte pregatita.

4 thoughts on “BAT GURA DEJABA”

 1. Toate cate-s, Mniezau le-o randuit. No, ca ‘nica nu-i dejaba. Vine ea si Judecata de apoi!
  :))

 2. Instituirea unei stari asemanatoare cu legea martiala este foarte probabila in toata lumea, chiar SUA si Canada fiind capul de afis unde fortele de represiune se pregatesc pentru a face fata unor revolte(Au si impanzit cu sicrie de plastic). Marinerul a avertizat si amenintat chiar acum o saptamana-10 zile pe cei ce vor face tulburari in tara cu asprimea legii. Daca ai observat, in Romania avem mai multi militieni(jandarmi, gardieni, politisti) si forte paramilitare(BGS,G4S, etc) decat existau in 1989 cu tot cu armata. Intr-o faza urmatoare vor inchide internetul la liber, permitand acces doar pe baza de legitimare, ca sa nu mai poti comenta ce vrei si sa nu poti raspandi adevaruri care deranjeaza. Probabil ca nu va mai “bate nimeni gura dejaba” pentru motivul ca vor fi toate gurile inchise.

 3. melania spune:

  Doamna Emilia,

  Ma gandesc la zecile de mii de functionari publici care vin la lucru ca la un sanatoriu pentru tratarea lipsei de chef de munca (fara succes) si dorintei cronice de a nu isi asuma NICI O RESPONSABILITATE si la procentul INFIM de functionari publici care isi fac meseria, in ciuda contribuabilului / cetateanului, de cele mai multe ori turmentat si confuzat (stiu, ca si eu is clienta a administratiilor publice, ocazional), care crede ca totul i se cuvine si nu vede ca, poate, dintr-un birou de 5, lucreaza unul, ca restul au alte ocupatii…
  Nici nu va reusi nimeni vreodata sa faca ceva in tara asta fara unitate, fara coerenta si fara planificare – ca astea-s cheia succesului.
  Eu cred ca acei functionari publici care isi dau seama de importanta muncii lor nici nu au facut greva. Nici nu au iesit in strada… La ce bun?
  Ma amuza ca multi bloggeri au inceput sa scurga date privind salariile unor functionari publici (de obicei la nivel inalt). Ma amuza ca administratia publica nu s-a rasculat impotriva acestor salarii…Dar cred ca nu intereseaza pe nimeni ce ma amuza pe mine…

  Melania

 4. Lucia Vijiiac spune:

  ca o bugetara de Zalau ce sunt n-o sa vin la Festivalul International de Film Transilvania nu numai pentru ca mi-a taiat guvernul salariul ci pentru ca n-am fost niciodata.
  Mi-au taiat salariul pentru ca ei stiu ca eu – BUGETARA – suport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.