Beneficiarii PNDR pot solicita on-line modificarea contractului de finantare

document.jpg

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR) a anuntat ca beneficiarii proiectelor finantate prin PNDR 2014-2020 au posibilitatea solicitarii online a modificarii Contractului de Finantare.

Pentru proiectele depuse electronic, solicitarea poate fi transmisc numai prin intermediul aplicatiei, din contul utilizatorului de pe care a fost depus proiectul respectiv. Modificarile pe care beneficiarii le pot realiza pot fi minore, majore sau de prelungire a duratei de executie a proiectului. De asemenea, modificarile pot consta in schimbarea adresei sediului social, schimbarea contului, modificarea Planului de Afaceri, modificari tehnice sau de solutie tehnica, schimbarea denumirii beneficiarului, cesionarea Contractului de Finantare etc.

De asemenea, pentru modificarea Contractului de Finantare este necesara completarea si incarcarea formularului C3.1 – Nota explicativa pentru modificare Contractului de Finantare. Acest formular poate fi descarcat din cadrul sectiunii Tipizate de pe portalul AFIR.

Tutorialul privind depunerea on-line a solicitarii de modificare a Contractului de Finantare poate fi vizionat aici.

Sursa: AFIR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.