Beneficiati de 40% reducere la cursul de Manager de proiect desfasurat la Iasi: 1-15 noiembrie 2013

Cursul este acreditat ANC (CNFPA)

Beneficiati de aceasta reducere preferentiala de 40 % daca:

 • contribuiti la dezvoltarea continutului din cadrul www.managementul-proiectelor.ro prin redactarea unui articol ce vizeaza domeniul Managementului de Proiect, cat si zonele conexe acestuia. Activitatea redactionala va fi recunoscuta oficial! (20%)
 • contribuiti la promovarea cursului prin postarea unui anunt pe site-ul/blog-ul personal si pe pagina personala de Facebook. (20%)

Astfel, suma finala pe care o veti achita poate fi de 490 RON in loc de 817 RON. Taxa de participare poate fi platita in doua transe si acopera toate cheltuielile legate de curs, suportul de curs, fise de lucru, evaluare, diplome. Taxa va fi achitata dupa semnarea contractului de formare profesionala.

Cursul este organizat de Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii si Managementul-Proiectelor.ro in perioada 1 – 15 noiembrie 2013. Durata cursului este de 60 de ore.

Cursul se adreseaza tuturor celor interesati sa acumuleze cunostinte si sa dobandeasca abilitati in domeniul managementului de proiect si are drept obiectiv pregatirea persoanelor pentru ocupatia de Manager de Proiect, in conformitate cu Clasificarea Ocupatiilor din Romania, cod COR 242101.

Acest program de perfectionare este acreditat de Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC, fosta CNFPA) si se finalizeaza cu o diploma de absolvire, recunoscuta de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Competente dobandite:

Conform Standardului Ocupaţional, categoriile de competenţe specifice pentru care veti primi certificare sunt:

 • Stabilirea scopului proiectului;
 • Stabilirea cerinţelor de management integrat al proiectului;
 • Planificarea activitaţilor şi jaloanelor proiectului;
 • Gestiunea utilizarii costurilor şi a resurselor operaţionale pentru proiect;
 • Realizarea procedurilor de achiziţii pentru proiect;
 • Managementul riscurilor;
 • Managementul echipei de proiect;
 • Managementul comunicarii in cadrul proiectului;
 • Managementul calitaţii proiectului.

Beneficii:

 • Dubla certificare:
 1. Certificat de Manager de Proiect Autorizat recunoscut la nivel national si in Uniunea Europeana, insotit de un Supliment descripitiv, in care sunt precizate competentele profesionale dobandite;
 2. Diploma de excelenta din partea Managementul-proiectelor.ro, care atesta efortul depus in vederea perfectionarii in domeniul managementului de proiect.
 • Supervizare si coaching din partea unui trainer cu o bogata experienta in implementarea proiectelor;
 • Posibilitatea dezvoltarii unor parteneriate ulterioare cu furnizorii cursului, APEC si Managementul-proiectelor.ro.

Examenul de absolvire va consta intr-o proba teoretica si una practica. Proba teoretica implica rezolvarea unui test grila, iar cea practica presupune prezentarea in fata comisiei de evaluare a proiectului elaborat pe parcursul sesiunii de instruire.

Conditii de inscriere:

Participantii trebuie sa fie absolventi de studii superioare finalizate cu diploma de licenta.

Pentru inscrieri si informatii suplimentare privind desfasurarea acestui curs sunati-ne la numarul de telefon 0755.935.332 sau scrieti-ne la adresa de email [email protected].

Persoana de contact: Gabriel Lazar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.