Burse de excelenta pentru tinerii care fac performanta in arta, design, stiinte exacte si sport

aplica_burse_educatie.jpg

Mobilizam Excelenta este un program creat de Porsche Romania si dezvoltat impreuna cu Fundatia Comunitara Bucuresti prin care vor fi acordate burse in urmatoarele domenii – arta si design, stiinte exacte si sport.

Status: INACTIV
Depunere pana la: 31.10.2015
Buget alocat: 100.000 lei

Talentul artistic se poate manifesta devreme, insa determinarea si performanta in folosirea talentului pentru obtinerea performantei se vad in timp. Ne propunem sa ajungem la tinerii cu talente artistice din categoria de varsta 14-20 de ani, pentru ca aceasta este perioada in care talentul a avut timp sa fie dovedit, iar performanta si determinarea de a urma o cariera in domeniu este vizibila.  

Cine poate aplica pentru burse?

KV_mobilizam_edu_webSolicitarile pot fi inscrise de, sau in numele copiilor si tinerilor din Bucuresti si judetul Ilfov care fac performanta, astfel:
• tinerii din categoria de varsta 14 – 20 de ani pentru a-si urma talentul in arta si design.
• tinere cu varsta cuprinsa intre 14 si 20 de ani pasionate de domeniul stiintelor exacte.
• copii si tineri din categoria de varsta 6-16 ani pentru a face sport de performanta.

Cheltuieli eligibile:

  • Materiale, echipament, instrumente sau alte produse necesare pregatirii solicitantului in vederea obtinerii de performante in domeniul artistic, stiintific sau in sport.
  • Cheltuieli recurente legate de studiu (ore speciale, plata antrenorilor, etc).
  • Cheltuieli de transport si cazare pentru partciparea la concursuri internationale şi nationale, antrenamente, tabere de antrenament, cantonamente, respectiv competitii, tabere de profil, cursuri, expozitii, concerte. In cazul minorilor, cheltuielile acoperite pot fi si cele pentru insotitori.

Bugetul total pentru burse este de 100.000 de lei, plus finantare suplimentara in valoare de 10.000 de lei, pentru bursierul cu cele mai multe voturi din partea publicului.

Inscrierile solicitantilor de burse se fac pana la data de 31 octombrie 2015, ora 23:59, pe site-ul mobilizamexcelenta.ro, urmand ca selectia si anuntul castigatorilor sa fie facute in lunile noiembrie si decembrie 2015.

DOCUMENTATIE

Puteti descarca urmatoarele documente utile:

Website-ul programului
Ghidul solicitantului

Sursa: Fundatia Comunitara Bucuresti
Finantator: Porsche Romania si Fundatia Comunitara Bucuresti

[caseta-final-fise]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.