BVB lanseaza “Made in Romania”, proiect prin care 15 companii vor fi indrumate

companii.jpg

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) lanseaza proiectul “Made in Romania”, un program de indrumare pentru 15 companii prin training-uri, workshop-uri, oportunitati de dezvoltare a afacerilor, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei.

“‘Made in Romania: Liga BVB’ reprezinta un program special de indrumare ce va avea loc in perioada aprilie — noiembrie 2017. Bursa de Valori Bucuresti si partenerii sai vor ghida 15 companii, oferindu-le training-uri, workshop-uri, oportunitati de dezvoltare a afacerilor, pentru a impulsiona cresterea organica a companiilor. Training-urile oferite vor cuprinde mai multe arii de interes pentru orice companie in crestere, printre care: branding, marketing si tehnici de vanzare, dezvoltarea de produse, consultanta in management, alternative de finantare, raportare financiara, relatia cu investitorii, procesul de listare la bursa si alte subiecte asemanatoare”, se arata in comunicat.

Programul “Made in Romania” include mai multe etape, respectiv nominalizarea companiilor, selectia unei liste scurte de 50 de entitati si desemnarea finala a celor 15 companii care vor intra in Liga BVB.

“In perioada 6 — 19 februarie, un Comitet de Nominalizare format din experti locali implicati in mod activ in comunitatea antreprenoriala si de afaceri din Romania va propune majoritatea companiilor nominalizate. In acelasi timp, Bursa de Valori Bucuresti invita toti antreprenorii si reprezentantii companiilor din Romania sa-si prezinte propriile nominalizari prin intermediul unui formular disponibil pe site-ul proiectului www.bvbleague.ro”, mentioneaza sursa citata.

In a doua etapa, respectiv in perioada 20 — 21 februarie, BVB, impreuna cu membrii Comitetului de Nominalizare, va selecta o lista scurta de 50 de companii care vor trece in ultima etapa. Cele 15 companii ajunse in finala vor fi anuntate oficial pe 23 martie 2017 in cadrul primei editii a Bucharest Entrepreneurship Forum, organizat de Bursa de Valori Bucuresti.

Conform BVB, 14 companii vor fi selectate de un juriu special format din 10 experti de top ai pietei, printre care investitori institutionali, business angels si antreprenori, precum si profesionisti din mediul de afaceri. Juriul se va intruni intr-o sesiune speciala in data de 9 martie la Bucuresti pentru desemnarea finalistilor. Cea de-a 15-a companie va fi votata de public in perioada 23 februarie — 11 martie.

Proiectul este realizat impreuna cu Grupul Financiar Banca Transilvania, Google, Mazars si NN.

Sursa: BVB

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.