Calatoria unui antreprenor – de la idee, la afacere

pod.jpg

podProbabil ca ai de mai mult timp o idee de afaceri in cap, insa din cauza lipsei de resurse, ai tot amanat sa o pui in practica. Ideea e ca daca doresti cu adevarat sa lansezi un startup, trebuie sa te dedici cu totul acesteia, nu doar din punct de vedere financiar.

Poate ca esti infricosat de ideea de necunoscut si de faptul ca veniturile viitoare sunt nesigure, insa trebuie sa stii ca asumandu-ti riscuri mari, recompensele pot fi pe masura.

Mai jos sunt cateva sfaturi menite sa te ajute sa devii un antreprenor cu norma intreaga:

Creeaza-ti o plasa de siguranta. Finantele pentru un startup sunt precum aerul, de aceea e bine sa ai o suma de bani care sa iti permita sa dezvolti afacerea, fara grija veniturilor lunare. De preferat e sa ai o suma de bani care sa iti permita sa rezisti si pana la 9 luni, fara a avea presiunea financiara si pentru a putea fi creativ si a gasi solutii in tot acest timp.

Dedica-ti tot timpul afacerii tale. Din pacate, un jon full-time sau chiar part-time nu iti va permite sa te focusezi pe obiectivele dorite. Vei fi mereu distras, obosit, solicitat si putin concentrat pe ceea ce iti doresti tu cu adevarat sa faci in viata.

Citeste tot articolul pe Entreprenoria.com (in limba engleza)

2 thoughts on “Calatoria unui antreprenor – de la idee, la afacere”

  1. unde trebuie sa ma adresez pentru subventie fabrica profil lana? exista proiectul si fundatiile turnate.

  2. unde trebuie sa ma adresez pentru subventie fabrica profil lana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.