Campania de solidaritate “O fapta buna salveaza vieti”

familie_saraca.jpg

familie_saracaAsociatia “Solidaritate Umanitara Internationala G.V.” (ASUIGV), a lansat campania de solidaritate “O fapta buna salveaza vieti”, organizata pentru copii si batranii defavorizati, persoane cu dizabilitati si bolnavi cronici, al carui strigat pentru ajutor nu este auzit.

Campanie de constientizare si mobilizarea oamenilor binevoitori, pentru sustinerea semenilor vitregiti de soarta.

Cine suntem? Asociatia ”Solidaritate Umanitara Internationala G.V”, este o entitate non-profit, non-guvernamentala si apolitica, cladita pe actiune, compasiune si solidaritate umana, infiintata in baza OG. 26/2000, cu sediul in sat. Lacu Sarat, str. Principala, nr.124, com. Chiscani, jud Braila, Cod Postal 817026, Romania. Cod Inregistrare Fiscala – 30806920.

Proiecte

Ca un semn ca se poate construi o coexistenta care respecta drepturile fundamentale ale fiecarei fiinte umane, Asociatia ”Solidaritate Umanitara Internationala G.V” are in derulare 8 proiecte, cu caracter social – medical – caritabil si acorda asistenta batranilor, copiilor abandonati si persoanelor cu dizabilitati care trec prin dificultati de forta majora.

Beneficiarii Asociatiei sunt: copii abandonati; varsnici, bolnavi cronici de cancer, diabet si leucemie; persoane cu dizabilitati, familii cu 5 -12 copii, mame cu copii mici alungate din familiile lor; oameni care au suferit accidente vasculare cerebrale; persoane care nu au un acoperis deasupra capului si oameni abuzati de justitie. Cu totii vrem sa fim mai buni, mai umani, macar pentru o clipa sa aplecam urechea la nevoile semenilor si sa-i ajutam cu o picatura de speranta!

Nevoi

Pentru sustinerea celor 8 proiecte in derulare, avem nevoie de ajutoare materiale si financiare mentionate pe  site-ul Asociatiei, la sectiunea “Nevoi actuale si de viitor”. In spiritul omeniei si solidaritatii, facem APEL la bunavointa dumneavoastra, solicitandu-va o sponsorizare/donatie din partea dvs. ca si persoana fizica sau din partea insitutiei/companiei.

  1. Donatiile cu bunuri materiale, se pot trimite pe adresa Asociatiei ”Solidaritate Umanitara Internationala G.V” Sat. Lacu Sarat, str. Principala, nr.124, com. Chiscani, jud Braila, Cod Postal 817026, Romania. Cod Inregistrare Fiscala – 30806920.
  2. Donatiile si sponsorizarile in bani, se pot depune in conturile Asociatiei ”Solidaritate Umanitara Internationala G.V.” deschise la: Banca Comerciala Romana, Sucursala Braila – Panait Istrati, Jud. Braila, Romania.

Cod. IBAN. RO72RNCB0051129736720001 RON
Cod. IBAN. RO45RNCB0051129736720002 EUR
Cod. IBAN. RO18RNCB0051129736720003 USD
SWIFT: RNCB RO BU

Detalii despre proiecte, beneficiari, nevoi, activitati, Contract de sponsorizare, pentru persoanele fizice binevoitoare – Declaratia 230 privind directionarea 2% si Declaratia 200, facilitati si coordonate bancare gasiti pe site-ul Asociatiei “Solidaritate Umanitara Internationala G.V”.

Pentru binele facut, ca recunostinta pentru sponsori, pe langa faptul ca numele acestora sau al institutiei va fi scris la loc de frunte in lista de onoare a sponsorilor si donatorilor, le promovam gratuit numele sau entitatea prin mijloace specifice de marketing.

In calitate de Presedinte al Asociatiei ”Solidaritate Umanitara Internationala G.V.”, dati-mi voie sa va multumesc anticipat pentru a fi o parte a acestor proiecte umanitare. Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati.

Astept un semn bun. Doamne Ajuta!

Cu stima si aleasa consideratie,

Grigoras Vasile, Presedinte ASUIGV.

Web: www.solidaritate-umanitara.ro, E-mail: [email protected]; [email protected]; [email protected].

Tel/fax: 0239/652.646; Tel: 0727/494.551; 0740/984.119.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.