Fundraising: bal mascat caritabil in beneficiul bolnavilor de hemofilie

asociatia_hemofilie.jpg

asociatia_hemofilieBucuresti, 14 decembrie

Clubul LEO Bucharest Sunshine in parteneriat cu Asociatia Romana de Hemofilie au deosebita placere sa va invite la Masquarade Charity Ball and Lions Christmas 2013, avand tema de bal mascat, va readuce in sala atmosfera de eleganta si rafinament al evenimentelor de alta data, prin reprezentatii de dans, muzica clasica si numere de iluzionism care vor completa peisajul magic al balului.

Invitatii vor avea ocazia sa participe la tombola si licitatia de caritate, avand ca premii obiecte de arta, creatii ale designerilor vestimentari romani, o minge de fotbal semnata de membrii echipei FC Steaua Bucuresti cat si multe alte surprize.

Asociatia Romana de Hemofilie, ONG fondat in 1992, cu scopul de a oferi bolnavilor de hemofilie si boala vonWillebrand posibilitatea de a se organiza, pentru a le fi reprezentate interesele si nevoile.

Hemofilia este o boala cu caracter ereditar, fiind caracterizata printr-o deficienta de factori de coagulare saguini, cauzand, chiar si in cazul unor traumatisme minore, sangerari excesive, hemoragii interne, sangerari la nivelul incheieturilor si muschilor. Aceste sangerari pot avea un impact dramatic asupra starii de sanatate si a calitatii vietii.

Conform statisticilor, in Romania exista peste 2.000 de diagnostice, desi numarul real de persoane afectate este mult mai mare, dat fiind ca multi dintre bolnavi nu si-au declarat boala sau nu au recunoscut simptomele pentru a cere ingrijiri medicale adecvate.

Asociatia Lions Clubs International, infiintata in anul 1917 in Statele Unite, este cea mai mare organizatie de voluntariat la nivel mondial, avand peste 1.300.000 de membri. Lions Clubs International devine, in 1954, membru fondator cu statut de tara al ONU, iar in anul 1990 este fondat primul Club Lions in Romania.

Clubul LEO Bucharest Sunshine, infiintat in 2002, este clubul de tineri, sub-diviziune a Lions Romania, avand ca obiectiv principal dezvoltarea climatului de intelegere, promovarea competentei, participand totodata la viata sociala si morala cu argumentul principiilor civice.

Pentru detalii si rezervari: Flavian Gervescu – project manager Leo Bucharest Sunshine, 0740.142.685, [email protected].

Pentru detalii si rezervari: 
Flavian Gervescu - project manager Leo Bucharest Sunshine
0740.142.685
[email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.